RTL4-lifestyle experience, tjongertalent op televisie

Lees het hier

  • slide 4
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 3
false
10
10
fade
4
1

 

 

'tjong®talent

In augustus 2013 is 'tjong®talent van start gegaan op CBS De Pream in De Knipe, CBS De Akker in Oosterwolde en CBS De Adelaar in Wolvega. ‘tjong®talent is een initiatief om alle leerlingen een breed onderwijsaanbod te kunnen garanderen. Alle kinderen hebben immers een talent, ontwikkeld of nog niet. Het stimuleren van een onderzoekende houding om talenten optimaal tot ontwikkeling te laten komen is het uiteindelijke doel. Naast de toptalentklassen (meer- en hoogbegaafde leerlingen) is er aandacht voor de alle overige leerlingen met een talent. Ieder kind heeft immers een talent.

 

 

Klik op deze link voor ons projectplan 'tjong®talent.

 


 

Opnames RTL4 LifestyleXperience bij Talentklassen

Enkele jaren na de start van deze unieke opleiding, valt de lesvorm op in Nederland en worden er door het Lifestyle programma LIFESTYLEXPERIENCE opnames gemaakt voor RTL 4.

Wil je de opnames graag zien? We hebben deze voor je op een rijtje gezet op DEZE pagina. Voor programma gemist kun  je ook op deze pagina terecht voor de uitzenddata.

Opnames bekijken van LIFESTYLEXPERIENCE RTL 4

 


 

Meer weten? Meer zien?

Lijkt het je leuk om iets met je talenten te doen? Kom dan snel een kijkje nemen op de website van 'tjong®talent en beleef hoe leuk het is om je talenten te ontdekken.

 

Website 'tjong®talent