Deelnemers ‘tjong®talent

Het project ‘tjong®talent heeft veel samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven:
Klik op het logo voor de website van de bedrijven.

 


 

Arcadis

Binnen het sponsorbeleid richt Arcadis zich op ‘jeugd en ontwikkeling'. Hiermee willen ze de ontwikkeling van talent stimuleren, zoals bijvoorbeeld jonge mensen die vol overgave hun talenten op het gebied van cultuur, muziek, of techniek willen ontwikkelen.

 

Zie ook hun website www.arcadis.nl

Arcadis

 


 

CLAFIS Ingenieus

Missie
CLAFIS Ingenieus biedt op klantgerichte wijze ingenieuze oplossingen in begeleiding en management voor technische en beleidsmatige vraagstukken. Een duurzame relatie met opdrachtgever, medewerker en maatschappij staat centraal.

Bedrijfsprofiel
CLAFIS Ingenieus is een technisch projectenbureau met gespecialiseerde technici & adviseurs. De organisatie bestaat uit 5 kantoren en ruim 300 collega’s verspreid over heel Nederland. Wij werken voor opdrachtgevers uit diverse marktgebieden die zoeken naar ingenieuze oplossingen. 

Onze gespecialiseerde ingenieurs, technici en adviseurs bieden deze kennis. Onze uitdaging ligt altijd in het meest ingenieuze, in welke zin dan ook.

In dat kader stimuleert Clafis Ingenieus jonge mensen en neemt deel in het project 'tJong®talent.

 

Zie ook de website: www.clafis.com

 


 

Penta Architecten

Penta Architecten is een bureau met een hecht team met ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren van de bouw en alle facetten van het bouwproces. Deze ervaring is verworven bij de realisatie van gemeentehuizen, politiebureaus, hotels, sportcomplexen, stadions, zwembaden, kantoren, scholen, winkels, bedrijfspanden en woningen door betrokkenheid vanaf ontwerp tot oplevering. Het team is in staat zowel kleine als omvangrijke projecten te ontwerpen en tot en met de realisatie te begeleiden. 

In onze architectuuropvatting laten wij ons niet direct leiden door een bepaalde stijl. Voor ons is ieder project een nieuwe oorspronkelijkheid, ontstaan uit een specifieke situatie, een specifiek programma van eisen en visie van opdrachtgever en architect. Tevens is onze bijdrage erop gericht architectonische- en bouwkundige ingrepen zo evenwichtig mogelijk en met respect voor milieu in de omgeving in te passen.

Penta Architecten stimuleert jonge mensen en neemt deel in het project'tJong®talent.


Zie ook de website: www.penta-architecten.nl

www.penta-architecten.nl

 


 

Buro Bakker

Medewerkers van Buro Bakker gaan gastlessen verzorgen voor leerlingen van de scholengemeenschap Tjongerwerven. De samenwerking met de Tjongerwerven is tot stand gekomen via de Provincie Fryslân, waarvoor Buro Bakker het veldonderzoek voor de nieuwe N381 heeft verzorgd. Met de gastlessen laten we de basisschoolleerlingen kennis maken met de fauna in hun eigen leefomgeving. In het veld kunnen ze de sporen van de dassen volgen. En via een prijsvraag zullen de leerlingen een hop-over voor vleermuizen over de N381 ontwerpen.

We bieden deze lessen kosteloos aan omdat we het belangrijk en erg leuk vinden om de natuur en ons werkveld op deze manier onder de aandacht te brengen van de lokale schooljeugd.

 

Zie ook de website: www.burobakker.nl

http://www.burobakker.nl